Site Overlay

Keratine/Botox

Marco’s HAIR EXPERIENCE SALON is gespecialiseerd in keratine- en Botox treatments. Onze ervaring zorgt ervoor dat we met veel aandacht en zorg Uw haar weer in topconditie kunnen krijgen. Een keratine- en Botox treatment zijn beide populaire methoden om het haar te verzorgen en verbeteren, toch hebben ze verschillende doelen en effecten.

Een keratine treatment is ontworpen om het haar te herstellen en te versterken. Het is vooral nuttig voor mensen met beschadigd, droog, pluizig of kroezend haar. De behandeling maakt gebruik van een keratineformule die op het haar wordt aangebracht en vervolgens wordt verzegeld met behulp van hitte. Het resultaat is gladder, glanzender en gezonder haar. Een keratine treatment kan ook helpen bij het verminderen van pluizen en het vereenvoudigen van de stylingroutine.

test
Een keratinebehandeling zorgt voor onder andere glanzender en gezonder haar

Een Botox treatment voor het haar is daarentegen gericht op het herstellen van beschadigd haar door middel van een speciale formule die ingrediënten bevat zoals collageen, aminozuren en antioxidanten. Deze behandeling is ontworpen om het haar te voeden, hydrateren en versterken. Het kan helpen bij het verminderen van breuk, gespleten haarpunten en het herstellen van de natuurlijke glans en elasticiteit van het haar.

Het belangrijkste verschil tussen beide behandelingen ligt in hun doelen en effecten. Een keratine treatment richt zich voornamelijk op het gladmaken en temmen van het haar, terwijl een Botox treatment zich meer richt op het herstellen en versterken van beschadigd haar. Het is altijd raadzaam om met één van onze professionals te overleggen om te bepalen welke behandeling het beste bij jouw specifieke haartype en behoeften past. Gelieve ons dan ook eerst te contacteren voor advies, alvorens U een afspraak maakt.

Een Botox treatment zorgt onder andere voor een verbeterde elasticiteit van het haar.
© 2024 - Marco's HAIR EXPERIENCE SALON

Pssst... er zijn nog een aantal verwenplekjes vrij, kom jij ook?

X