Site Overlay

Over ons

Ik ben Marco Daniels zaakvoerder van Marco’s HAIR EXPERIENCE SALON in Wellen. Al ruim 8 jaar leef ik voor het kappersvak. Met een doel de klant stralend de deur uit te sturen. In oktober 2022 besliste ik om met mijn vroegere zaak – Hair Explosion Wellen – een nieuwe koers te varen. Een koers waarin niet alleen de haarsnit, maar ook de beleving en rust centraal staan. Marco’s HAIR EXPERIENCE SALON was geboren, een naam die klasse en rust uitstraalt, en ook moet uitstralen waar wij als salon voor staan.

Vandaag kom je bij ons tot rust in een salon waar je echt tot jezelf kan komen tijdens jouw eigen me-time, met de nodige verwennerij maken wij van die me-time een luxueus momentje quality-time. Met mijn jarenlange ervaring weet ik ook wat een klant wil. Toch blijf ik ook luisteren naar hun opmerkingen en suggesties, zodat U in alle rust kan genieten van uw behandeling. Wij staan dus altijd voor U klaar, ook met het nodige drankje en natuurlijk een luisterend oor.

Zelf ben ik een persoon die van genieten houd, met de nodige luchtigheid natuurlijk. Marco’s HAIR EXPERIENCE SALON is er voor elk soort klant, zowel dames als heren. Maar ook voor elke haarsnit. We zorgen er continu voor dat we up-to-date blijven met de laatste trends door het volgen van workshops en cursussen. Alles met het oog op de klant, om U te begeleiden naar het (nieuwe?) kapsel dat het best bij U past.

Hoewel wij ons specialiseerden in kleur- en loktechnieken, zijn dus ook heren welkom in ons salon. Kom zeker eens langs voor een behandeling, om tot rust te komen en voor een babbeltje bij… MARCO’S HAIR AXPERIENCE SALON in Wellen.

Marco Daniels at MARCO'S hair experience salon
© 2024 - Marco's HAIR EXPERIENCE SALON

Pssst... er zijn nog een aantal verwenplekjes vrij, kom jij ook?

X